Druk bezocht benefietconcert voor een sportvloer bij RuiterActief

Dankzij de hulp van 3 vrijwilligers die de schouders onder dit project hebben gezet en de belangeloze inzet van de musici, kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde avond.

Wat een geweldige muziek werd er ten gehore gebracht door Hugo van Neck, Jan Vayne en Gert van Hoef en natuurlijk mogen we Nico Leeuwis niet vergeten. Hij speelde een mooi duet met Jan Vayne. Er werd veel geïmproviseerd, wat een leuke interactie had met de zo’n 300 bezoekers. Zij konden onder andere aangeven welke nummers zij graag ten gehore wilden krijgen.

Ook de deelnemers van RuiterActief waren betrokken in het geheel, zo hielpen ze met het overhandigen van bloemen en het onthullen van het geld bedrag.

Peter Kooijman de initiatiefnemer wist samen met Gert van de Kolk en Cees Soetendaal een bedrag van maar liefst € 8050,66 op te halen middels kaart verkoop en sponsering door (lokale) bedrijven. Teunis Ruiter directeur van RuiterActief was zeer verrast met dit mooie bedrag.

‘De nieuwe gecertificeerde vloer gaat er nu zeker komen in de fitnesszaal op locatie Barneveld.’

Wethouder van den Hengel was ook aanwezig en benoemde de meerwaarde van bedrijven als RuiterActief voor mensen met een beperking. ‘Wat hebben deze mensen veel in hun mars en zij kunnen hier ook over vertellen. Ze gaan elke dag met veel plezier naar hun werk.’

Teunis Ruiter wil iedereen nogmaals heel hartelijk danken voor zijn of haar inzet in dit geweldige initiatief. ‘We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond en uitkijken naar de realisatie van de fitnessvloer.

0