RuiterActief viert Jubileum

Barneveld/STROE: 30 juni is het 10 jaar geleden dat de deuren werden geopend van RuiterActief. RuiterActief biedt professionele dagbesteding en fitness programma’s aan mensen met een (meervoudige) beperking in Barneveld en regio.

Het Jubileumprogramma 30 juni a.s. is volop in voorbereiding, volgens het organisatieteam wordt het een dag vol verrassingen voor jong en oud, midden in een prachtig natuurgebied gelegen bij zorgboerderij De Gruttohoeve in Stroe.

In het Jubileumprogramma zal ook een grote “Landgoedmarckt” worden georganiseerd, met veel streekproducten, kunst en regionale producten. Het gezellige horecaterras wordt geheel ingericht in de sfeer met oud Veluwse artikelen en machines. Deze dag is vanaf 13.00 uur vrij toegankelijk voor belangstellenden uit Barneveld en regio, iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie en deelname aan de “Landgoedmarckt” kunt u contact opnemen met Marleen Berg of mailen naar m.berg@ruiteractief.nl

0