Congres Cliëntenraden ‘Kom in Beweging’

Tino van den Brink heeft samen met Talitha van de Hee de ‘work out’ verzorgd tijdens het congres Cliëntenraden ‘Kom in Beweging’.

Gedurende de dag waren er rond de 400 mensen ingelogd voor het congres. Aan de oproep om samen met de cliëntenraad te kijken is door meerdere raden gehoor gegeven. Naast leden van de cliëntenraad keken er ook veel verwanten, vertegenwoordigers en professionals, zoals ondersteuners van de medezeggenschap en beleids- en stafmedewerkers, naar het congres. Vanuit heel Nederland deden mensen mee.

 

Hieronder de link van het congres, vanaf minuut 32 en minuut 50 verzorgen Tino en Talitha een interview en de ‘work out’ .

Uitzendingen terugkijken

Heb je de uitzendingen gemist of wil je iets van het programma terugkijken? Dat kan. Klik hieronder op het onderdeel dat je wilt terugkijken:

Gezamenlijke start (alles over de nieuwe wet en samen in beweging)

 

Een quote vanuit de organisatie:

‘Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie mooie bijdrage aan ons congres afgelopen vrijdag.

Ik kijk daar in z’n geheel, en zeker v.w.b. jullie rol, met veel plezier op terug. Het bracht wat actiefs in het programma, wat echt nodig was tussen al het gepraat, en bekrachtigde wat we wilden overbrengen. Achter de schermen kon ik in de chat meelezen en zag ik veel positieve reacties op de fitness als onderdeel van dagbesteding. Zou me niet verbazen als andere zorgaanbieders geïnspireerd zijn hierdoor!

 

0