Vacature vrijwilliger chauffeur

 

Word jij onze nieuwe chauffeur?
Voor het ophalen en thuisbrengen van onze deelnemers van- en naar de dagbesteding zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen aansluiten bij ons team van (vrijwillig) chauffeurs.
 
Wat ga je doen?
Als chauffeur binnen het team van (vrijwillig) chauffeurs ben je verantwoordelijk voor het vervoer van deelnemers van en naar de dagbesteding. Je start op de locatie in Barneveld waar een vervoersmiddel voor jou beschikbaar is om deelnemers mee op te halen of mee thuis te brengen. Deze taak voer je uit conform de vervoersplanning welke door de vervoersplanner opgesteld en gecommuniceerd wordt. Als chauffeurs ben je het visitekaartje van de organisatie en heb je een representatieve houding naar deelnemers en hun ouder(s)/verzorger(s).
 
Hoeveel tijd besteed je er aan?
Tijdens een vrijblijvend gesprek kun je aangeven wat hierin jouw wensen zijn en kunnen we met elkaar bespreken op welke momenten voor jou passend zijn om je hiervoor in te zetten.
 
Wat hebben wij jou te bieden?
Je maakt kennis met een groep van enthousiaste deelnemers die graag door jou opgehaald en thuisgebracht worden. Daarnaast wordt je van harte welkom geheten binnen een warm team van medewerkers en vrijwilligers die hierin graag met jou samenwerken.
 
Omdat we veiligheid erg belangrijk vinden ontvang je van ons een rijvaardigheidstraining voor het rijden in onze vervoersmiddelen. Dit doen we in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid (NIV).
 
Wie ben jij?
Je vindt het leuk om je in het verkeer te begeven en je hebt affiniteit met de doelgroep. Je beschikt over goede mondelinge en communicatieve vaardigheden om onze deelnemers tijdens het vervoer te begeleiden. Je kunt prioriteiten inschatten en protocollen en procedures opvolgen wanneer er zich onvoorziene situaties voordoen. Tevens beschik je over een veilige rijstijl en een geldig rijbewijs.
 
Kom je kennismaken?
Enthousiast geworden? Dan nodigen we jou van harte uit om vrijblijvend kennis met ons te komen maken onder het genot van een bakje koffie of thee. U kunt hiervoor contact opnemen met Demi Gol.

Tel:                        0342-423880

E-mail:                  d.gol@ruiteractief.nl

0