Wat zou het beste bij jou passen?

Heb je een beperking, dan betekent dat niet dat je geen werk kan doen. Bij RuiterActief ben je juist van harte welkom om te komen werken! Wat zou het beste bij jou passen? Interieurverzorging of bijvoorbeeld het inpakken van relatiegeschenken? Misschien werk je graag buiten. Dan kun je allerlei verschillende werkzaamheden doen op onze zorgboerderij de Gruttohoeve in Stroe.

 

Samenwerking met Vandentop Tuinhout in Barneveld

Binnen RuiterActief en RuiterWerkt is een fantastische nieuwe mogelijkheid ontstaan in samenwerking met Vandentop Tuinhout in Barneveld.

Ondanks dat wij door de corona maatregelen soms beperkt worden in mogelijkheden mocht er met Vandentop Tuinhout in Barneveld een mooie samenwerking tot stand komen. Wat voor ons hartverwarmend is dat dit bedrijf zelf met de vraag bij ons aanklopte! Sinds enkele jaren heeft Vandentop Tuinhout de productie van tuindeuren en schermen in eigen beheer. Dat bleek een succes te zijn, maar had ook werkdruk tot gevolg. Door de samenwerking snijdt het mes nu aan twee kanten. Jij kunt als deelnemer van RuiterActief of medewerker van RuiterWerkt de mogelijkheid krijgen om mee te werken aan een kwalitatief hoogwaardig product. Mogelijk kun je binnen RuiterTop op locatie Barneveld meewerken in de productie van op maat gemaakte houten schermen en deuren voor in de tuin. Het mooie is dat Vandentop Tuinhout hiervoor ruimte aan de achterzijde van de locatie van RuiterActief in Barneveld beschikbaar heeft gesteld. Door middel van een hekwerk met loopdeur kunnen deelnemers en begeleiders de locatie snel en gemakkelijk bereiken!

De werkzaamheden variëren

De werkzaamheden variëren, zodat we voor jouw een passende dagbesteding kunnen vinden. Net zoals in het bedrijfsleven ontvang je bij ons een maandelijkse vergoeding. Daarnaast hanteren we, net zoals in het bedrijfsleven, evaluatiegesprekken. In zo’n gesprek bespreken we hoe het met je gaat, wat je uitdaging voor de komende tijd is en of je eventueel door kunt groeien naar beschut werk bijvoorbeeld bij RuiterWerkt. We geven je graag een zetje om te ontdekken wat je allemaal kunt. Soms is dat veel meer dan je zelf gedacht had! Voor dit gesprek nodigen we jou en je begeleider (wettelijke vertegenwoordiger, ouder of verzorgende) uit.

Wil je meer weten, neem nu contact met ons op.