Ben je vanuit je opleiding op zoek naar een afwisselende en uitdagende stageplek met mensen met een beperking?

RuiterActief biedt dagbesteding aan mensen met een beperking op de locatie aan de van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld. Op de locatie in Barneveld beschikt RuiterActief over een eigen fitnesscentrum waar de deelnemers van de dagactiviteiten ook sport en beweeg activiteiten aangeboden krijgen tijdens de dagbesteding

Wanneer je bij ons komt stagelopen, zul je veelal niet gebonden zijn aan een vaste groep, maar volgens een vast rooster op verschillende groepen ingezet worden. Dit doen wij uiteraard in overleg met jou zodat je de mogelijkheid krijgt om ook je opdrachten vanuit de opleiding goed uit te kunnen voeren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon:        Annerieke Jansen
E-mail:                        a.boer@careander.nl
Telefoon:                    0342-423880
Werkdagen:               maandag t/m vrijdag

Stageplek voor leerlingen vanuit speciaal onderwijs

RuiterActief biedt stageplekken voor leerlingen vanuit het speciaal onderwijs. Als leerling kun je in deze stageperiode ervaren of RuiterActief een mogelijke werkplek is, welke bij je kan passen nadat je schoolperiode is afgerond.

Er zijn veel mogelijkheden binnen onze groepen op onze locatie in Barneveld. We gaan graag in gesprek om deze door te nemen. Heb je interesse, neem contact op met:

Contactpersoon:        Marian Schonewille
E-mail:                       m.schonewille@careander.nl
Telefoon:                    0342-423880